Mergi la conţinutul principal

Despre prevenție

Dark green background

Pregătirea este esențială

Informați-vă și evitați riscul de contractare a bolii. Solicitați sfatul medicului, centrului de boli tropicale sau farmacistului cu 6-8 săptămâni înainte de călătorie. Folosiți repelentul împotriva insectelor Paranix Impotriva Tantarilor în perioada în care vă confruntați cu problema țânțarilor: din aprilie până în septembrie.

yellow plain background

Purtați haine potrivite

Purtați haine largi pentru a vă acoperi majoritatea părților corpului. În special, mâneci lungi, pantaloni, șosete și pantofi. Purtați culori deschise, deoarece țânțarii sunt atrași de nuanțe mai închise.

light green background

Folosiți un repelent împotriva insectelor eficient

Utilizați un produs de înaltă calitate cu 50% DEET (Paranix Impotriva Tantarilor Maximum). Aplicați zi și noapte, în interior și în exterior pe toată pielea expusă. Femeile gravide pot utiliza DEET, deoarece nu există dovezi privind efectele adverse ale produsului asupra femeilor și a bebelușilor nenăscuți.

Repelentul împotriva insectelor are eficiență maximă dacă este aplicat:

  • Conform instrucțiunilor de pe ambalaj (aplicare pe pielea curată evitând ochii, tăieturile sau rănile).

  • Aplicați după aplicarea cremei solare (SPF 30+) nu invers.

  • Reaplicați după cum este necesar, dacă vă aflați într-o zona unde repelenții se consumă într-un ritm mai rapid (de exemplu, în zone cu temperaturi ridicate sau umezeală).

  • Vă rugăm să rețineți că Paranix Impotriva Tantarilor Plug-In nu este recomandat pentru utilizarea de către femeile însărcinate.

orange background

Utilizați toate tipurile de protecție posibile

Utilizați o plasă de țânțari tratată cu insecticid atunci când dormiți într-un spațiu neprotejat sau în aer liber. Aveți grijă ca plasele de țânțari să nu aibă găuri și să fie pliate sub saltea.

Aplicați un spray pe îmbrăcămintea nesintetică pentru protecție maximă.

Utilizați un insecticid plug-in în interior (Paranix Impotriva Tantarilor Plug-In nu este recomandat femeilor însărcinate).

Dark green background

Chemați medicul

Adresați-vă imediat medicului dumneavoastră dacă vă simțiți rău la întoarcere, mai ales dacă aveți febră de 38 ° sau mai mult. Informați întotdeauna medicul dumneavoastră despre istoricul recent al călătoriilor.

Cumpărați acum Vă rugăm să selectați formatul produsului

Cumpărați
acum!