Mergi la conţinutul principal

Paranix, mereu alături de
ține împotriva păduchilor
de cap

Imagine
headlice
cup

Paranix este marca
numărul 1 în Europa în lupta împotriva păduchilor de cap*

tick_circle

Tratamente
100 % eficiente**

pouse

Tratamente
non-insecticide

Te-ai săturat să cauți păduchii de cap în părul copilului tău? Păduchii sunt creaturi mici, adesea foarte încăpățânate și pentru a scăpa de aceștia, ai nevoie de un tratament extrem de eficient, dar în același timp sigur pentru copil și blând cu scalpul acestuia.

Paranix îți oferă tot ce ai nevoie pentru a scăpa de păduchii de cap. Gama completă Paranix îți pune la dispoziție soluții convenabile pentru fiecare nevoie, precum și sfaturi practice pentru a preveni și trata păduchii de cap și pentru a minimiza (re)infestarea.

Afla mai multe | Citește mai puțin

Gama completă Paranix constă în produse eficiente și ușor de folosit pentru prevenția și tratarea pediculozei.

Gama de produse pentru prevenție permite protejarea copilului și a întregii familii împotriva infestării cu păduchi de cap în perioada focarelor de infestare.

Produsele Paranix pentru tratament omoară 100% păduchii de cap și ouăle acestora. Nu conțin insecticide și omoară păduchii de cap prin sufocare (acțiune mecanică), astfel că aceștia (n.r. păduchii de cap) nu pot deveni rezistenți la niciunul dintre ingredientele produselor Paranix.

*IMS Health, date anuale 2016, valoare & volum, Europa. Produsele Paranix sunt comercializate sub denumirile Paranix, Paranit & Lyclear (Marea Britanie).

Cumpărați
acum!

Cumpărați acum Vă rugăm să selectați formatul produsului