Despre Paranix

Paranix a enumerat mai jos cele mai frecvente intrebari . Daca nu gasiti raspuns la intrebarea dvs., nu ezitati sa ne contactati.

Cat de des pot folosi produsele Paranix?

Produsele Paranix se pot utilizarea ori de ori este nevoie. In mod normal, 1 sau 2 tratamente (in functie de tratamentul ales), vor fi suficiente pentru a scapa de paduchi cap. Cu toate acestea, este posibil ca persoanele care au fost tratate sa se poata infesta din nou cu paduchi de cap de la alte persoane netratate. In acest caz, puteti reutiliza Paranix, fara niciun risc; este in continuare la fel de eficient.

Unde se gaseste Paranix?

Paranix se gaseste in farmacii.

Cum actioneaza Paranix?

Toate tratamentele Paranix ofera o dubla actiune, atacand atat paduchii de cap, cat si ouale acestora. Paranix Spray (sau lotiune) si Paranix Sampon sufoca si deshidrateaza paduchii de cap si ouale lor, in timp ce Paranix Lotiune Sensitiva se ataseaza de orificiile respiratorii ale paduchilor de cap si a oualor acestora pentru a-i sufoca si in consecinta a-i deshidrata si patrunde pana in centrul oualor pentru a le opri dezvoltarea.

Cate tratamente sunt necesare pentru a scapa de paduchii de cap?

Numarul de sedinte depinde de tipul de tratament ales. Cu spray-ul sau lotiunea Paranix – o singura sedinta de 15 minute, inclusiv pieptanatul – va fi suficienta in majoritatea cazurilor pentru a scapa in mod eficient de paduchii din cap. Va sfatuim sa verificati din nou parul, dupa sapte zile de la tratament si, daca este necesar, se repetati procedura. Cu Paranix Sampon, sunt recomandate doua tratamente de 10 minute. Se piaptana foarte bine inainte pentru a ne asigura ca toate ouale sunt eliminate din par. Tratamentul cu Paranix Lotiunea Sensitiva necesita doar o aplicare (peste noapte). Nu conteaza ce tratament Paranix alegeti, utilizati intotdeauna produsul conform instructiunilor. Acest lucru este vital pentru succesul tratamentului.

Ce se intampla daca gasit din nou paduchi dupa primul tratament Paranix?

Tratamentele Paranix sunt special dezvoltate pentru a elimina paduchii de cap si ouale acestora. In cazul unei infestari grave, unele oua ar putea eclozata chiar si dupa primul tratament. Nu este motiv de ingrijorare, deoarece aceste nimfe devin mature numai dupa 10 zile. Inainte de aceasta data, se hranesc cu sange pentru a trai , dar nu sunt inca in masura sa se reproduca. Tratati parul pentru a doua oara si toti paduchii de cap si oualelor acestora vor disparea.
O alta optiune este aceea ca parul sa fie reinfestat. Acesta este probabil in cazul in care gasiti paduchi maturi – mai mult de 2 mm. Daca paduchele de cap este de sex feminin, acesta poate sa isi fi depus din nou ouale.
In acest caz este nevoie pentru reinitierea tratamentului cu Paranix.

De la ce varsta se pot utiliza produsele Paranix?

Paranix Sampon este potrivit pentru copiii cu varsta de peste 2 ani. Paranix Spray si Paranix Lotiune Sensitiva pot fi folosite de la 6 luni.

Sunt posibile efecte adverse?

Solutiile de tratament Paranix nu contin ingrediente chimice. Reactiile adverse posibile sunt limitate, iar printre acestea se numara: mancarime si iritatie in jurul ochilor, exfolierea pielii capului, iritatie de contact si roseata a scalpului, urechilor sau gatului. Ca o masura de precautie generala, sfatuim ca femeile gravide/ femeile care alapteaza sa consulte un farmacist sau un medic inainte.

Care este diferenta dintre Paranix si produsele pe baza de insecticide?

Spre deosebire de produsele pe baza de insecticid, Paranix gama de tratament nu contine insecticide si actioneaza intr-o maniera pur fizica. Prin urmare, paduchii de cap nu pot deveni rezistenti la ingredientele sale.

Pot utiliza Paranix Spray pentru preventie in fiecare zi?

Da, Paranix Spray pentru preventive este dovedit clinic pentru a oferi o protectie sigura si eficienta impotriva paduchilor de cap.